Politiet var tirsdag aften massivt til stede ved en Circle K-tankstation på Grenåvej i Aarhus.

Det bekræftede Østjyllands Politi til TV 2 Østjylland, der også kunne bringe billeder af politiafspærring og flere politibiler på tankstationen, der ligger tæt på Veri Center i Risskov.

Politiet ville ikke oplyse til mediet, hvad det store politiopbud skyldtes.

Men butikschefen Sasha Pedersen fortalte til TV 2 Østjylland, at en mand var blevet stukket ned med en saks bag ved butikken.

»Min medarbejder ringede til mig, da den sårede mand kom ind i butikken. Der var blod over det hele, og han skulle have noget papir og bad om en ambulance. Der kom også en mand ind med en saks i hånden, som stillede sig ved disken og ventede på, at politiet ville komme,« fortalte hun tirsdag.

Efterfølgende har Østjyllands Politi til nyhedsbureauet Ritzau oplyst, at man har anholdt en mand i forbindelse med episoden ved Circle K-tankstationen, ligesom det blev oplyst, at en person er kommet til skade.

»Vi er stadig til stede derude for at undersøge, hvad der er sket. Vi skal blandt andet afhøre vidner,« lød det tirsdag aften fra vagtchef ved Østjyllands Politi Dion Emdal.

Vagtchefen ønskede dog ikke at oplyse hverken den anholdtes eller den tilskadekomnes køn og alder. Han kunne tirsdag aften heller ikke fortælle, hvordan personen var kommet til skade.

B.T. følger sagen.