Genrefoto
Genrefoto Foto: Brian Berg

Det fine Hotel d’Angleterre ved Kongens Nytorv i København blev tirsdag ramt af en ulykke, da en 32-årig mand styrtede i døden fra hotellets tag. Manden, der er stilladsarbejder, var ifølge politiet ved at skovle sne, da han faldt omkring 12-15 meter ned fra taget, oplyser vagtchef John Hansen fra Københavns Politi.

- Vi får en melding om ulykken klokken 12.56, og der kommer så en ambulance til stedet. Manden bliver kørt til Rigshospitalets Traumecenter, men vi får oplyst, at han afgår ved døden af sine kvæstelser klokken 14.10, siger John Hansen.

Arbejdstilsynet er sammen med politiet ved at undersøge omstændighederne ved den tragiske ulykke, oplyser politiet.

- Tilsynet skal vurdere, om der skal rejses tiltale i sagen, fortæller John Hansen om dødsfaldet. Mandens pårørende er underrettet.

Den tragiske ulykke skete ved Hovedvagtsgade, som går ud til Kongens Nytorv, hvor der er opstillet et stillads. Hotel D’Angleterre er ved at gennemgå en stor restaurering, som gik i gang den 1. juni 2011.

I første omgang blev restaureringen bebudet færdig i foråret 2012, men det blev udskudt til foråret 2013. Det er ifølge Berlingske især giftigt bly i væggene og en skrøbelig gammel bygning, som gør, at moderniseringen er trukket ud.

VED DU NOGET, SÅ TIP BT PÅ 1929@BT.DK
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.