Blågårds-lederen Lille A forsøgte at omvende Brian Sandberg til Islam.

For mindre end seks år siden var den idag drabssigtede jetset-rocker Brian Sandberg nære venner med Lille A, der i dag regnes for en af de to ledere af Blågårdsbanden.

I den forbindelse forsøgte Blågårdslederen, at gøre HA-rockeren til muslim.
Det afsløres i bogen 'Gangster', der er en slags biografi over Brian Sandbergs liv som barn, teenager, Hells Angel og far.

Idag er der ondt blod mellem Blågårdsbanden og bikerne i Hells Angels, og begge parter har forsøgt at slå hinanden ihjel ved flere skud-attentater. 
Både Lille A og Sandberg har ifølge politiet været udsat for flere likvideringsforsøg. Sandsynligvis orkestreret af toppen i de to grupperinger.
Altså af de selvsamme mænd, der så sent som 2004 gik i byen sammen på in-stederne Ketchup, NASA og Conrad.

Men også helt privat mødtes de to:

"Han (Lille A) fortalte mig meget om Islam. En stor del af det han sagde, syntes jeg var rigtigt. Sådan er det vel også med Jesus", siger Sandberg i bogen.

"Jeg kan specielt huske en aften, hvor jeg var hjemme hos hans forældre, som også havde besøg af tre ældre muslimer. Der gik tre timer, uden at jeg opdagede det. De fortalte alt muligt om deres religion. På et tidspunkt undrede det mig, at min telefon ikke havde ringet flere timer..."

"Det viste sig, at det var ham (Lille A.)der havde slukket den, fordi han gerne ville have jeg lyttede efter. Han lagde overhovedet ikke skjul på, at han forsøgte at omvende mig. De har jo den opfattelse, at hvis de kan omvende en vantro, får de en direkte billet til Paradis", siger Brian Sandberg
 
Den festglade rocker, der tidligere er idømt 7 års fængsel for omfattende narkohandel, og som i dag er sigtet for to drabsforsøg, blev så interesseret i Lille A's religion, at han gik med til fredagsbøn en dag i sommeren 2004:

"Det tog jeg bare som en oplevelse. Men jeg studsede over, at Lille Abde skiftede karakter. Han talte efterhånden virkeligt meget om religion, og på et tidspunkt holdt han helt op med at drikke alkohol. Der var propfyldt med muslimer, men der var også en del danskere, som talte om hvorfor de var konverteret til islam", skriver Sandberg i bogen 'Gangster', der udkommer i dag på Ekstra Bladets forlag.

Det var i øvrigt først nogle dage efter, at Brian Sandberg opdagede, at han havde været til religiøst vækkelsesmøde med den stærkt fundamentalistiske organisation Hizb ut-Tahrir.