Lyt til artiklen

Et ganske særligt klip fra 'Don't Worry Darling'-premieren på Venice Film Festival fik hurtigt spekulationerne til at få frit løb på de sociale medier.

For spyttede Harry Styles virkelig på sin medskuespiller Chris Pine, da han satte sig ved siden af ham til den prestigefyldte filmfestival? Det var adskillige fans sikre på.

Men nu afliver en repræsentant for Chris Pine enhver form for tvivl til det amerikanske medie People.

»Dette er en latterlig historie – et komplet opspind og resultatet af en mærkelig online illusion, der klart bedrager og giver mulighed for tåbelige spekulationer,« fortæller repræsentanten og fortsætter:

Chris Pine, Olivia Wilde, Sydney Chandler og Harry Styles til Venice International Film Festival.
Chris Pine, Olivia Wilde, Sydney Chandler og Harry Styles til Venice International Film Festival. Foto: TIZIANA FABI
Vis mere

»For at gøre det helt klart har Harry Styles ikke spyttet på Chris Pine. Der er intet andet end respekt mellem disse to mænd, og enhver anden antydning er et åbenlyst forsøg på at skabe drama, der simpelthen ikke eksisterer.«

På klippet, der på rekordtid gik viralt, ser man Harry Styles sætte sig side om side med Chris Pine. I det, han sætter sig, ser man dog bevægelser for popsangeren mund.

Ikke nok med det, fryser Chris Pine samtidigt midt i en klapsalve, hvorefter han stirrer ned i sit skød med et chokeret – nærmest provokeret – ansigtsudtryk.

Videoen kan du se øverst i artiklen.