For få uger siden kom det frem, at superstjerne-vennerne Woody Harrelson og Matthew McConaughey havde en mistanke om, at de to er mere end venner.

Måske har du oplevet at føle dig så tæt knyttet til en ven, at man tænker, at man lige så godt kunne være i familie. Men de to har rent faktisk en grund til at tro, at de meget vel kan være brødre.

Det fortalte Matthew McConaughey i podcasten 'Let's Talk of Camera', i en episode, der har fået den meget passende titel 'Who's Your Daddy?'. McConaughey er blandt andet kendt fra filmene 'Dallas Buyers Club' og 'Interstellar' og HBO-serien 'True Detective'.

I podcasten fortæller han om en oplevelse på en ferie, som de to venner er på, sammen med Matthew McConaugheys mor. Her udbryder moderen, at hun kendte Woody Harrelsons far.

Ifølge stjernen var der ingen tvivl om, at hun mente at have kendt faren i bibelsk forstand.

»Vi lavede nogle udregninger og fandt ud af, at hans far var på orlov, samtidig med at min mor og far gik igennem deres anden skilsmisse,« fortæller Matthew McConaughey i podcasten.

Det kommer også frem, at de to har overvejet at tage en dna-test.

Men nu bliver der læsset yderligere på bevisbyrden, der peger i retning af, at de to rent faktisk meget vel kan være i familie.

I et interview i mediet Esquire er det denne gang Woody Harrelson, der kommer ind på det mistænkte slægtskab til sin gode ven.

Ifølge Harrelson ville Matthew McConaugheys far ikke med på hospitalet, da McConaughey skulle fødes. Woody Harrelson fortæller, at McConaugheys far udbrød: »Det er ikke min søn!«.

Woody Harrelson lægger dog vægt på, at de ikke ved noget, da de ikke har taget en dna-test.

Matthew McConaughey og Woody Harrelson arbejder lige nu på en fælles tv-serie, der har titlen 'Brother From Another Mother'.