Wayne Rooney og Robin van Persie eksekverede, da Manchester United kom tilbage på sejrskurs ude mod Crystal Palace.

Før sæsonen havde de færreste tænkt, at Manchester United skulle ånde lettet op over at komme på omgangshøjde med Everton sidst i februar måned. Men det var, hvad der skete, da David Moyes' resultathungrende spillere lørdag aften slog bundholdet Crystal Palace med 2-0 på Selhurst Park og dermed kravlede op på en sjetteplads i Premier League i kraft af en bedre målscore end Everton, der tidligere lørdag tabte til Chelsea.

Sejren blev grundlagt af en scoring på straffespark af Robin van Persie i anden halvleg, da Crystal Palace-angriberen Marouane Chamakh ødelagde en god periode for det blå-røde hjemmehold ved at begå et unødvendigt og klodset straffespark mod Patrice Evra millimeter inde i Palce-feltet.

Van Persie var usvigeligt sikker fra straffesparkspletten, og pludselig var de nervøse trækninger i David Moyes' rynkede ansigt på det aftagende plan. Første halvleg havde ellers igen vist et United-hold, der nok var i voldsomt boldovertag uden at producere de store chancer. David de Gea i United-målet lignede undervejs også en mand, der skulle skaffe et enkelt point til sit hold.

Men da Wayne Rooney med sit flotte 2-0-mål af en flugter fik lov at svare for sin enorme lønpakke i en fem-årig kontraktforlængelse, var det slut for Crystal Palace, der også måtte se Robin van Persie ramme overliggeren.

Crystal Palace er dermed stadig et fast element i bundstriden.