Fodboldgiganten FC Barcelona har det svært.

Ikke nok med, at man har mistet Neymar og blevet spillet ud af banen af ærkerivalerne fra Real Madrid, så gnider en af klubbens absolutte profiler nu også lidt salt i såret.

Telegraph citerer nemlig den spanske avis El Pais for, at klubmanden Andrés Iniesta for første gang overvejer sin fremtid i Barcelona.

»Lige nu har jeg stadig ikke underskrevet en ny kontrakt. Jeg har følt mange mærkelige ting på det seneste, men jeg tror, det er normalt,« siger 33-årige Andrés Iniesta ifølge mediet og hinter, at han godt kan se sig selv forlade FC Barcelona.

»Lad os sige, at jeg overvejer min fremtid. Det er et scenarie, jeg aldrig havde forestillet mig for tre år siden,« siger Iniesta.

FC Barcelona fik en grim optakt til sæsonen, da man over to kampe i den spanske Super Cup tabte med samlede 5-1 til Real Madrid, og i anden kamp i Madrid var catalonierne udspillet i store dele af kampen – og sådan nogle kampe gør ondt:

»Super Cup’en var smertefuld, fordi det var vores første chance for at vinde noget denne sæson, men de var meget effektive,« siger Iniesta.

Andrés Iniesta, der har kontraktudløb næste sommer, har taget turen op gennem FC Barcelonas ungdomsakademier, og har været en del af klubben siden 1996. Den spanske landsholdsprofil har spillet hele 625 kampe for FC Barcelonas bedste mandskab, mens han har spillet 119 kampe for landsholdet.