»Vi er tvangslukkede alle steder, så vi er fanget mellem to stole.«

På trods af en vild oplevelse i 'Løvens Hule' med en millioninvestering fra to 'løver', så er tiden ikke så sjovt for oplevelsesfirmaet 'Locked'.

På grund af corona må partnerne Martin Høeg og Anna Grantland, se deres 'Escape Rooms' over hele Danmark stå lukkede på grund af de nuværende coronarestriktioner.

»Det er lidt meget op ad bakke. Vi mister 250.000 kroner om måneden, vi kan så heldigvis få dækket 150.000 kroner, så det er hårdt at være i oplevelsesbranchen for tiden,« fortæller medstifter Martin Høeg til B.T.

Foto: PR Fotos
Vis mere

Martin Høeg forklarer også, at fordi firmaet har været i så stor vækst og har udvidet forretningen med flere lokationer, så kan de ikke få en lige så stor kompensation, som de havde håbet på.

»Vi skal ikke klage, for der er andre, der har det værre end os. Men det er hårdt at være i oplevelsesbranchen for tiden, for man kan kun få kompensation, hvis man har været i gang i et stykke tid og der har vi flere steder, hvor vi kun lige er åbnet.«

Med seks afdelinger fordelt over Danmark, har 'Locked' forsøgt at sprede sig ud inden nedlukningen ramte igen, og nu får de ikke kompensation for de nye steder, men det har heldigvis ikke for investeringen fra 'løverne'.

»Vi har været gode til at spare op i virksomheden, så investeringen fra 'løverne' går ikke til at dække det sidste beløb. De penge er øremærket til vækst og udvikling.«

Foto: PR Fotos
Vis mere

Martin Høeg afslører, at det ikke er alting, man ser i programmet. For det fremgår ikke, at de tidligere studiekammerater og nu kompagnoner blev en smule nervøse, da Jacob Risgaard hurtigt meldte sig ud.

»Det ses ikke i programmet, men Jacob melder sig ud hurtigt ud, og der går vi lidt i panik. Vi var overbeviste om, at det var noget for ham, for han er i den branche, som han er i,« siger Martin Høeg, men understreger, at de er glade for hvordan det endte.

»Det er en fantastisk konstellation med Jan Lehrmann og Mia Wagner. Det er en mulighed for at arbejde med A-holdet. Vi vil gerne være bedre til at drive en virksomhed, og det kan Jan og Mia hjælpe os med når vi kan komme i gang igen.«

Og nøglesætningen: »når vi kommer i gang igen.« er noget Martin hæfter sig meget ved. For Martin Høeg lægger ikke skjul på, hvor meget han glæder sig til, at 'Locked' kan åbne dørene op for gæster igen.

»Så snart samfundet åbner, så forventer vi, at vi også straks åbner dørene igen. For vi er coronavenlige, da man ikke er i nærheden af andre end dem man kommer med.«