»Man kan nærmest fristes til at sige, at vi vandt sæson fire.«

Sådan siger Nicolas Feer til BT, efter han og hustruen Camilla Ellekilde Høj, som det eneste par i DRs 'Gift ved første blik' valgte at blive i det arrangerede ægteskab i aftenens sæsonfinale.

Siden har parret dog taget ringene af. Et måned langt skænderi resulterede i en skilsmisse, som man kunne se i de sidste opsummerende minutter tirsdag aften, som er filmet fire måneder efter eksperimentet. Nu uddyber parret, hvad der skete.

»Efter vi havde sagt ja til Michael (Brautsch, programmets præst, red.), flyttede vi fra hinanden igen. Det var hele tiden planen, så det var vi enige om. Og i starten var det rigtig fint - faktisk det bedste, vi nogensinde havde haft,« siger Nicolas Feer, der suppleres af Camilla Ellekilde Høj:

»Men så havde vi et skænderi, som varede i en måned, som Nicolas siger i programmet,« griner hun og fortsætter:

»Altså skænderiet varede ikke i en måned, men følelserne sad fast, og de var svære at slippe af med.«

Parret ønsker ikke at uddybe, hvad skænderiet gik på. 'Det beholder vi for os selv,' siger de enstemmigt. Men det var ødelæggende nok til, at de valgte at blive skilt, fortæller Camilla Ellekilde Høj.

»Men det forløste faktisk skænderiet. Især for mig. For da vi blev skilt, viste det sig, at vi havde flere følelser for hinanden, end vi havde regnet med. Og så blev vi ved med at ses. Vi er ikke kærester, men vi ses ofte og skriver sammen dagligt, og vi lukker heller ikke muligheden for det (at blive kærester, red.),« siger hun.

Foto: Nikolai Linares
Vis mere

I slutningen af tirsdagens sæsonfinale fortalte parret, at de dater. Men egentlig er de lidt tilbageholdende med at kalde sig selv eller forholdet noget, fortæller de til BT. Indtil videre 'mødes de bare og hænger ud'.

Kysser I også?

»Vi har ingen kommentarer lige nu,« siger parret og slår en latter op.

Trods den senere skilsmisse var Nicolas Feer og Camilla Ellekilde Høj de eneste, der forblev gift efter de fem uger.

Allan Fehrs og Pernille Jakobsen besluttede tidligt i processen, at de ville skilles, når tiden var gået. De holdt deres ord, men har i stedet fået et godt venskab.

Mette Tell og Christian Lundmand Jensen blev skilt, da især Mette Tell fandt ud af, at ægteskabet var vigtigere for hende end som så. De fortsatte dog som kærester, men har siden slået op.

Martin Dam Asholm og Birgitte Nielsen blev skilt ved programmets slutning, og Birgitte Nielsen fandt siden en dejlig mand. De taler stadig sammen.

Andre læser også