Frosten har bidt sig fast, og der er ikke udsigt til lunere vejr.

Som forudsagt faldt der fredag en del sne, og især Syd- og Vestjylland blev ramt, hvor der faldt omkring fem centimeter sne. Men der har ikke været flere ulykker eller biler, der har siddet fast, end forventet, selvom falckarbejderne har haft lidt at lave i det jyske. 

 - Det er gået godt for de fleste i dag, men det har været glat nogle steder. VI har været ude og trække 50 personbiler og 22 lastbiler fri siden i nat. Det har hovedsageligt været i Midt- og Sønderjylland, der har været problemer, fortæller Louis Honore fra Falck, der ikke forventer en travl weekend.  

Mængden af sne har varieret i de forskellige landsdele, og mens områder i Jylland fik godt med sne, var Østdanmark helt fritaget. Men i løbet af weekenden kan det meste af landet se frem til sne, dog i ganske begrænsede mængder. 

 - Der kommer mere sne, og det ser ud som om, at der ikke er nogle landsdele, der går fri. Men det bliver formentligt kun til noget let snedrys, og der er slet ikke noget, som tyder på, at der kommer store mængder sne, siger vagthavende på DMI, Lars Henriksen. 

 - Der er dagsfrost nu, hvor vi allerhøjest kommer op på omkring 0 grader, og mange steder under, og endnu koldere om natten. Og det ser ud som om, at frosten fortsætter ind i næste uge. Og når vi kommer hen til onsdag kan nattefrosten komme helt ned på minus 10 grader, siger Lars Henriksen. 

 BNB