Pengene nærmest regner ned over tre-årige Sofie Sievers.

Sofie lider af en sjælden sygdom, som gør, at hun får mellem fem og 25 epileptiske anfald i døgnet.

Anfaldene kommer om natten, mens hun sover, og er så kraftige, at hun på længere sigt risikerer at dø af dem.

Hendes eneste håb om bedring er en behandling med stamceller, som ikke tilbydes i Danmark.

Udsigterne til en privat behandling med stamceller på et kinesisk hospital var ikke særlig gode, da B.T. i april mødte Sofie Sievers og hendes familie, der som mange andre er ramt af finanskrisen.

Men takket være en række generøse donorer, går Sofies forældre, Marlene og Thomas, nu i gang med at pakke kufferterne.

Godkendt til flyveturen

- Flybilletterne er bestilt, og Sofie er netop blevet godkendt til flyvning, siger en glad Marlene Sievers til B.T.

25. juli flyver familien til Beijing, hvor Sofie vil blive indskrevet på Beijing Xishan Hospital. Her vil læge Huang Hongyun injicere fosterstamceller ind i hjernen på Sofie. Stamcellerne skal opbygge nogle af de manglende områder i hendes hjerne.

- Vi håber på mirakler, men vi ved også godt, at Sofie ikke bliver normal. Vi håber, at anfaldene vil blive reduceret og i bedste fald fjernet helt. Enhver lille forbedring af hendes livskvalitet er alle pengene værd, siger Marlene Sievers.

Familien Sievers havde ikke en krone til behandlingen, men takket være en masse mennesker med blødende hjerter, har de nu indsamlet mellem 350.000 og 400.000 kr.

Hjertet på rette sted

- Der er rigtig mange fremmede mennesker, som har valgt at donere penge. Det er rigtig dejligt, siger Marlene Sievers.

Kollegerne i flyselskabet, hvor Thomas arbejder som pilot, indsamlede 14.675 euro – svarende til mere end 100.000 kr.. En kollega i England donerede 5.000 kr. fra et sponsoreret løbeprogram.

En støttekoncert med bl.a. Master Fatman indbragte 100.000 kr. En anonym velgører har foræret familien 50.000 kr. Lions Club forærer 10.000 og samtidig har mange vildt fremmede valgt at donere større og mindre beløb til familien. Mindst 100.000 kr. er samlet ind via sms-indsamling.

Det endelige beløb er endnu ikke gjort op.