KØB PLUS!

Nettet forsvandt under Bjerregaard

KOMMENTAR

At Per Bjerregaard i begyndelsen af 2013 trækker sig fra de sidste poster i Brøndby skal nok mest tolkes som udtryk for, at han ikke længere har det nødvendige netværk til at agere stærk mand i klubben.

For det er åbenlyst, at klubbens tidligere kæmpe har forsøgt at skabe sig en magtplatform, selv om der på overfladen har været opbakning til en ændring af aktiestruktur og såmænd også Frank Buchs projekt med nye investorer, omend i den lunkne ende. Der har bare ikke været kapital og vilje til at bakke Per Bjerregaard op blandt dem, han tidligere har hentet støtte hos, og det er givetvis den erkendelse, han er nået frem til.

For det er også åbenlyst, at Per Bjerregaard fortsat vil gøre, hvad han kan for at hjælpe klubben, men at mulighederne er ved at være udtømte.

Endelig skal man også have med i ligningen, at mange tidligere støtter i mere eller mindre tydelige vendinger har givet udtryk for, at navnet Per Bjerregaard gør mere skade end gavn, når det kommer til at finde nye investorer. Med tanke på, hvordan en række tidligere direktører er blevet strittet ud, fordi de havde ønsket at lave magtstrukturen om eller lignende, er det ikke svært at forstå dem. Det var vel kommet dertil, at man som professionel erhvervsdrivende havde mere end vanskeligt ved at få vished for egen indflydelse, når Per Bjerregaard stadig havde noget at skulle have sagt.

Man skal naturligvis være påpasselig med helt at afskrive en mand, der har haft så kolossal indflydelse på klubben, men sammenholdt med Per Bjerregaards helbred er det sandsynligt, at indflydelsen på driften er væk.

Tilbage står så Brøndby med en aktiestruktur, som Per Bjerregaard i sin tid for alt i verden forsøgte at undgå, fordi den åbner op for at investorer udefra kan få afgørende indflydelse. Spørgsmålet er så, om det er for sent eller om det skridt skulle være taget for flere år siden. Per Bjerregaard skal nok få masser af roser for sin betydning for Brøndby og dansk fodbold, men et godt bud er, at der i stort set alle omtaler også vil være et lille aber-dabei: At den første tid var den bedste.

Din kommentar

Kommentarer

Per får de tæsk han fortjener forhåbentligt.

Skrevet af Anonym, Onsdag den 30. januar 2013, 12:58

Det er historie det Du kommer med. Hvad har han ikke lavet af ulykker de sidste 7-8 år. Ja resultatet ser Du nu. Brøndby som Du påstår elsker er smadret sportsligt, økonomisk og socialt. Takket været PB. Hvis Du nogen sinde har været på stadion, så vil Du også have set skiltet INGEN OVER KLUBBEN. Ikke engang det har din kære PB kunne leve op til. Han har fyldt hele Danmark med løgn, han har været et uhyre over for alle der ikke har haft samme mening som ham, han har vist en leders værste sidde ved at være diktatorisk. Han har hånet spillere, ledere, fans, og sponsorer ved sin augante være måde, idet hele taget et rigtigt udyr hvis Du spørger mig.

Han har været chefen for et aktieselskab og det kræver at man gør alt hvad der står i ens magt for at redde virksomheden for konkurs. Det er så det eneste han ikke har gjort, han har haft rigelige med muligheder, men har skidt på alt og alle.Havde han for 6-7 år siden taget sit gode tøj og var gået, så havde Brøndby ALDRIG været i den nuværende situation. Derfor SKAL han retsforfølges hvis der bare er den mindste mulighed. For mig er INGEN straf hård nok for det diktatoriske udyr jeg føler han er.

At Du kalder dig en rigtig Brøndby fan, er efter min mening mere tegn på dumhed og naividitet. Det minder mig i bund og grund om ham der bliver pisset op og ned af ryggen og så vender han sig om og siger UNDSKYLD.

I udsatte Per for en medieheksejagt

Skrevet af Anonym, Tirsdag den 29. januar 2013, 23:06

Jeg krummer tæer, når jeg ser ALLE heldigvis ikke ALLE, dem der påstår de er sande BIF fan, sidde svine og juble og Per går.

Ja Per skulle nok være stoppet nogen år før, ja Per lavede en fejl med ansætte hans søn osv. osv....

Men tag ALLE de plusser man gør og har gjort for den klub I elsker og som medierne Elsker jagte, det er usmageligt, så sidder der analfabeter fra FCK, der sidder leger BIF fan eller bare skrive dum smarte bemærkninger.

I glemmer lige jeres klub har så meget rod selv i adm. og I går fri hvergang sjovt nok for denne medie dækning, tilskuere tal der ikke holder, for sikre sig større sponsorater, kurspleje som i den grad burde være kigget på, mon ikke banken vælger holde hånden over jer, fordi de har mange millioner tilgode.

Jeres bestyrelse hvor der sidder flere man kan sætte sine ?? ved.
Hvor er alt den dækning henne?.

Per B har gjort alt for BIF hvem sad forhandlede og hjalp alle spillerne, hvem fik BIF som det første i Danmark og nummer 2 i verden på aktier.
Hvem sørgede for dansk fodbold idag er langt foran Sverige og Norge.
Eller hvem kom fra ingenting og byggede hele klubben op, glemmer I alle de ting.

Men Peter Forræder Madsen og Thomas og alle de andre der får i deres sign off stående det er med feriepenge, men man finder úd af de beretiget til mere, selvom de 7 milioner sign off Peter og store lønninger var det med i den aftale.

Brøndby er hærdelige men det er I ikke, og I burde have bare lidt loyalitet for den klub der sørgede for idag I har råd til sidde i hus og penge på kontoen,
i bør have en rigtig dårlig smag i munden.

Per Nielsen frasiger sig dette, og siger de penge stod det var med det er en sand BIF mand, ja han skulle selv køre sagen men efter spillerforeningen vandt den ville han kun kunne vinde sagen, og alle advokater ville tage den med % som betaling. Så det er ikke derfor.

Respekt for Per og Alle de sande BIF fans der forstår hvad det er være BIF mand.
En gang BIF altid BIF, det er folk med hjertet rette sted, ikke medløbere fans af en klub der konstant ligger nummer 1.