På et mål af den tidligere FCKer Alvaro Santos tabte FC København 1-2 til Helsingborg i den sidste testkamp inden forårspremieren.

Det var sidste chance for FC Københavns træner Ariel Jacobs til at få sit mandskab klar til næste uge Superliga-premiere mod OB, da Helsingborg lørdag gæstede Parkens slidte græstæppe.

Det blev dog ikke den bedste optakt for københavnerne, der efter mål af blandt andet den tidligere FCKer Alvaro Santos måtte se svenskerne løbe med en sejr på 2-1.

Det var ellers FC København, der efter en målløs første halvleg bragte sig foran på en mål af Igor Vetokele. Løverne var tæt på at bringe sig yderligere foran, men i stedet kunne Alvaro Santos udligne på straffespark efter 78 minutters spil.

1.087 tilskuere havde valgt at tilbringe deres lørdag eftermiddag i Parken. Heriblandt godt 100 Helsingborg-fans, der med fem minutter igen kunne se Alejandro Bedoya score sejrsmålet til slutstillingen 1-2.

FCK spillede også en testkamp fredag mod norske Molde FK, hvor det blev til en 2-1 sejr til københavnerne.