Mikkel Kessler sov ikke nær så længe som planlagt før sin store kamp. Forude ventede en dag med ren afslapning, men også hans karrieres længste dag

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Klokken var ikke mere end halv ti i formiddags, da B.T. mødte Mikkel Kessler på parkeringspladsen foran The Vale udenfor Cardiff. Mesterbokseren forlod hotellet i bil sammen med sin fysioterapeut Thomas Macon og vennen Simon Lundt Hansen, for at køre ud at spise morgenmad hos sin medbragte kok.

- Det er vores og Mikkels hemmelighed. Det er vores knockout til Calzaghe, sagde Kesslers træner Ricard Olsen til B.T. i aftes om det faktum, at Mikkel Kessler ikke spiser maden på det ellers fine hotel.

Som B.T beskriver i lørdagens avis, skal Mikkel Kessler ikke lave andet end afslapning før sin kamp. Måltiderne er nogenlunde som normalt, dog med temmeligt mange kulhydrater, og aftensmaden omkring klokken 21.25 indeholder masser af pasta.

På Stald Palles hjemmeside, forklarer han lidt mere om sin dag.

- Jeg hygger mig med musik – John Mogensen er in lige nu. Han er dejlig dansk og man kan synge med på alle hans tekster - og det gør jeg også. Hvis jeg bliver lidt rastløs, så kører vi måske en tur – i den bil vi har lejet – og kigger efter ”et eller andet”, som vi alligevel aldrig kan finde i butikkerne, forklarer Mikkel Kessler.

Når det er ved at være tid, pakker han sine personlige ting, og kontrollerer flere gange, at alt er med.

- Jo tættere vi kommer til kampen, jo mindre bliver der talt. Så er det ved at blive alvor. Når vi kommer til hallen, så taler vi næsten ikke sammen, men går alle mod det omklædningsrum vi er blevet tildelt. Her begynder vi at pakke ud. Jeg tag tager mig selv af mine personlige ting: bukser, strømper, støvler, tandbeskytter… Ricard gør alt til hænderne klar: masser af tape i de rigtige længder og masser af gaze, mens Thomas tager sig af massagebriks, olie og den slags, fortæller Mikkel Kessler.

Træner Ricard Olsen har givet sin bokser besked på at være i omklædningsrummet på Millenium Stadium senest tre timer før kampen. Thomas Povlsen og Anders Hugger bokser deres kampe et par timer tidligere end Mikkel Kessler. Derfor skal Ricard Olsen være i hallen tidligere end Kessler.