Uha, lad os komme hjem i vinterhi og håbe på, at stormen går over.

Og lige om lidt kan vi begynde »at bygge stille og roligt op«.

Det danske herrelandshold og træner Torben Winther vendte mandag hjem til hård kritik og krav om fyring efter den notoriske fiasko i Tunesien.

Kun formanden for Dansk Håndbold-Forbund, Søren Høg Thomsen, pippede om sin dybe skuffelse. Torben Winther forsøgte desperat at lægge afstand til fiaskoen og kritikken, mens spillerne klogeligt undlod at åbne munden unødigt.Lige nu er man formentlig i´ gang med at evaluere og overveje konsekvenserne. Der er sagt ganske meget om fyring og ikke-fyring. Jeg skal undlade at skrige mig hæs i et forsøge på at vise mediernes magt og blodtørst over trænere, der ikke præsterer.

Men jeg er også nødt til at påpege overfor DHFs direktør Hans-Christian Jacobsen, der knapt ville tage ordet skuffelse i sin mund, at det her ikke bare går over.

Dansk herrehåndbold er ganske enkelt blevet ganske uinteressant igen. Hovedsponsor LK kan sagtens læse teksten. EM-bronzemedaljer er flotte, men VM-slutrunderne er ved at blive et traume. Og både sponsor, forbund og bestyrelse bør kunne se, at jernet er varmt lige nu. Det er nu, man har spillere på et forholdsvis højt niveau. Lars Krogh-generationen skal spilles frem til OL i 2008 og skulle gerne kunne blive en epoke, der bare nærmer sig det, Sverige har stået for indtil nu på herresiden.

Sådan ser det altså ikke ud lige nu. Og den kendsgerning forsvinder ikke, fordi I dukker jer. Ked af at sige det.

TV2 står for eksempel med et bjerg af hjemlige herrekampe, som seerne ikke gider at se. Slet ikke nu.

Og uanset hvor mange timer og hvor lange optakter, tv-stationerne trækker de få seere igennem, er håndbolden i benhård konkurrence i andre medier. B.T.s læsere vælger fodbold. Og det valg er ikke blevet sværere nu.

Det er den langtrækkende virkelighed - som altså også er kommerciel - som håndboldens ledere må se i øjnene.