Der var en klassiker i bowlen, da det tyske fodboldforbund trak lod til anden runde i den tyske pokalturnering, DFB-pokal.

Bayern München og Borussia Mönchengladbach - halvfjerdsernes to store hold - skal møde hinanden på Allianz Arena i München.

Klassikeren har ikke helt samme status i dag, fordi Gladbach ikke er, hvad Gladbach var dengang - og faktisk ikke har været det i mange år. Die Fohlenelf er således netop rykket ned i 2. Bundesliga.

Men der er på grund af historien stadigvæk stor rivaliseren imellem de to klubber, og så rummer opgøret det pikante, at Gladbachs sportsdirektør, Christian Ziege, har en fortid i Bayern München, mens Bayerns venstre back, Marcell Jansen, blev købt i sommerferien af netop Borussia Mönchengladbach.

- Det er ærgerligt, at vi ikke får dem hjemme, men en chance har man altid mod alle. FC Bayern på udebane er en stor udfordring, sagde Gladbachs træner, Jos Luhukay, til klubbens hjemmeside efter lodtrækningen.

De to hidtidige besøg på Bayerns nye arena har resulteret i et Gladbach-nederlag på 0-3 i åbningskampen i 2005 og 1-1 i mødet i sidste sæson.

Lodtrækningen ville, at der bliver fire rene Bundesliga-opgør.

Werder Bremen - MSV Duisburg Karslruher SC - VfL Wolfsburg Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt Schalke 04 - Hannover 96

Hertha BSC Berlin fik umiddelbart den letteste lodtrækning, da hovedstadsmandskabet som den eneste Bundesliga-klub skal møde et amatørhold, Wuppertaler SV - dog på udebane.

Mestrene fra VfB Stuttgart tager hjemme imod Paderborn fra 2. Bundesliga.