Alle vennerne er mødt op i Christians Kirken på Christianshavn for at sige et sidste farvel til den danske reggaestjerne Natasja Saad.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>I åbningen til kirken står Natasjas tre halvbrødre og moderen, Kirstine Saad, for at tage i mod de mange, der er kommet for at sige et sidste farvel til den 32-årige rapper og sangerinde.

Kort før kl. 13 ankommer Natasjas halvsøster - og også faderen, der er bosat i Sudan.

- Jeg har lidt et stort tab - jeg har mistet noget af det vigtigste i mit liv, fortæller faderen, der fik overbragt den forfærdelige besked, da han sad sammen med nogle venner, og en bekendt dukkede op og trak ham til side.

- Jeg kunne ikke tro, at det var rigtigt - det var et stort, stort chok, fortæller han og tilføjer, at datteren kom på besøg hver gang, hun havde fri.

Et kæmpemæssigt blomsterhav ved Christians Kirken følger den 32-årige Natasja Saad på hendes sidste rejse, og keltisk musik ledsager de fremmødte ind i kirken. Flere har taget Christiania-flag med og Christiania-trøjer på.

Lidt efter kl. 13 er Natasjas bedste veninde, der var med i bilen, der forulykkede, Karen Mukupa, ankommet med kæresten Nikolaj Kirk. Det samme er kollegerne Ufo, Yepha og Niarn.

I kirken vil både Maria Uhre og Anisette spille.

Natasja blev dræbt ved et biluheld 24. juni i udkanten af hovedstaden Kingston på Jamaica.

Se Natasjas video: Op med Ho´det