"Deltag i konkurrencen om en tur i toeren på Slagelses dejlige bolledukke.' Sådan lyder teksten på en konkurrence, som et af Aller-koncernens mindre ærbare blade med navnet Super lokker med.

Præmien er en omgang analsex med den prostituerede pige »Laura« fra Slagelse. Regningen betaler Bettina Aller og Aller-koncernen. Det skriver B.T. dag.

Man skal blot svare på et enkelt spørgsmål, som læsere af bladet ikke vil have de store problemer med at besvare.

Og svarer man korrekt, er man med i lodtrækningen om at få betalt regningen til en gang lagengymnastik med pigen »Laura«, som angiveligt »elsker superfransk« og er »til det hele«.

Man kan vinde »Laura« i februarudgaven af Super, men lignende konkurrencer er blevet afholdt i flere numre. Således kunne man også vinde sex i en konkurrence i januarudgaven.

Her var det dog pigen »Maria- Louis«, der måtte lægge bagdel til Aller-koncernens løjer. Også i januarnummeret bliver det ivrigt forklaret, hvordan »Maria-Louis« elsker sex på alle måder. Det skriver B.T.

B.T. ringede i går for en kommentar fra Bettina Aller, som netop nu er i Ghana med organisationerne CARE og IBIS, til fordel for afrikanske kvinder.

»Jeg aner intet om det der. Du må ringe til Aller International og spørge der. Jeg kan ikke sige noget om det,« siger Bettina Aller.

Men har du ikke en holdning til det? Aller International er jo en del af jeres koncern.

»Ved du hvad, jeg står lige midt mellem en masse afrikanske hekse og alt muligt. Jeg kan ikke udtale mig om noget, jeg ikke ved noget om.«

Men synes du, at det er moralsk forsvarligt at lave sådan en konkurrence?

»Jeg må løbe, hej hej,« lød det fra Bettina Aller, før hun lagde på.