Thomas Eje, Preben Kristensen og Anders Bircow
Thomas Eje, Preben Kristensen og Anders Bircow Foto: Linda Kastrup

Det blev så gribende, at selv Kronprinsessen græd. Men tre af den tidligere Kammerjomfrus nærmeste venner måtte svigte bisættelsen torsdag

De turnerende medlemmer af Linje 3 havde ellers lejet en helikopter for at kunne flyve fra Jylland til Nordsjælland for at sige farvel til deres veninde. Men det stormfulde vintervejr betød, at de måtte blive i Jylland.

Mary med kammerjomfru

Kammerjomfru Tina Jørgensen døde for nylig, bare 53 år gammel. Hun nåede at arbejde for Mary og prinserne og prinsesserne i otte år. Forinden havde hun arbejdet som påklæderske i den danske film- og teaterverden i mere end to årtier. Også for Linje 3. I forbindelse med flere af deres turnéer.

- Jeg forstår godt, at den kongelige familie er dybt berørt. Hun har betydet meget for de mennesker. Ikke mindst for børnene i familien. Hun havde ingen børn selv, men hun havde et utroligt børnetække. Der var ingen tvivl om, at hun betød meget for børnene i kongehuset. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan de har det nu, sagde Preben Kristensen til BT efter Tina Jørgensens død.

Forste split

Linje 3's succesfulde comeback-turné er nået til Jylland. I går optrådte de i Grindsted. I aften i Grenaa. Det betød så meget for dem at sige det sidste farvel til Jørgensen, at de havde grebet til foret i deres smokinger og booket en helikopter til at flyve dem fra Vestjylland til Sjælland. Så de kunne nå tilbage til Skjern at optræde torsdag aften.

- Anders, Thomas og Preben er utroligt kede af, at de ikke kunne deltage i bisættelsen. Men helikopteren kunne ikke lette på grund af det dårlige vejr, siger Linje 3s tourmanager Christoffer Olsen til bt.dk.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 29 kr.