Wilbek: Det var som forventet

43-24. Det blev slutresultatet, da Danmark slog Chile. Og selvom Danmark kun førte med fire mål ved pausen, så var kampen meget forudsigelig, mener Ulrik Wilbek.

Både Jannick Green, Casper U. Mortensen og Rasmus Lauge startede inde, mens andre sekundanter til den normale startopstilling - som for eksempel Mads Mensah Larsen - spillede store dele af kampen.

Alligevel var kvaliteten blandt dem så høj, at Chile til sidst blev kørt over og sendt tilbage på hotellet med et nederlag, hvor målforskellen lød på 19 af slagsen, selvom kun fire mål havde adskilt de to hold ved pausen (17-13).

- I anden halvleg var det fint, og i første halvleg kommer de ud med alt, de har. De bliver sådan en meget forudsigelig kamp, hvor jeg får sparet mange af mine nøglespillere. Vi får efter tyve minutters tid rigtig godt gang i angrebsspillet og kontraspillet. I anden halvleg får vi så også fat på forsvaret. Det var som forventet, sagde Ulrik Wilbek til DRs reporter lige efter kampen.

- Jeg synes specielt, Mads Larsen spiller en rigtig god kamp i begge ender af banen og tager de løbeture, som han skal. I det hele taget har vi en god villighed til at løbe uden bold, sagde Ulrik Wilbek.

Onsdag aften venter Island, der tirsdag slog Makedonien 23-19, og vinder Danmark den kamp, så ser det yderst fornuftigt ud.

- Den kamp i dag er meget, meget afgørende for med lidt held i sprøjten, kan det jo gøre, at vi får førstepladsen, hvis vi vinder den. Så det bliver en spændende kamp og en meget anderledes kamp end den i dag, fastslog Wilbek.

Læs også: