Håndbold

Stor hæder: Dansk fløjspiller på verdensholdet

Tak for tilmeldingen!

X

Vi har også masser af andre gode nyhedsbreve. Du kan til- og framelde dig dem her, hvor du også kan opdatere dine personlige oplysninger og interesser.

Venlig hilsen BT.dk

Ann Grete Nørgaard jubler efter en scoring for Team Tvis Holstebro. Ifølge eksperter og brugere på handball-plane er hun verdens bedste venstrefløj. Foto: Johan Gadegaard

Ann Grete Nørgaard var i december med på det danske landshold, der sikrede sig VM-bronze. Nu er der igen hæder til fløjspilleren. Nørgaard er således kåret til verdens bedste venstrefløj af brugere og eksperter på håndboldsitet handball-planet.com.

Næsten 90.000 har deltaget i afstemning om bedste spiller på banens syv forskellige positioner. Danske Ann Grete Nørgaard fik her klart flest stemmer på venstre fløj. Håndboldfans kårer altså Team Tvis Holstebro-spilleren som verdens bedste.

Nørgaard vinder prisen foran franske Siraba Dembele og norske Camilla Herrem, som følger efter på anden- og tredjepladsen. Lidt pudsigt var det en anden dansker, der ved VM i Serbien i december kom på All star-holdet på netop venstrefløjen. Den hæder tilfaldt den lille, hurtige Viborg-spiller Maria Fisker.

Afstemnings samlede topscorer var uden dansk pas. I stedet blev det ungarske Zsuzsanna Tomori, der blev topscorer med over 10.000 personlige stemmer.

Relaterede

Det læser andre