FC Midtjylland øgede i toppen af ligaen, da Skanderborg blev kørt over på hjemmebane i Primo Tours Ligaen.

København. Håndboldkvinderne fra FC Midtjylland fortsatte lørdag stimen af sejre i Primo Tours Ligaen.

Det var i sig selv ikke så underligt for klubben, der blot har tabt en enkelt kamp i sæsonen indtil videre.

Al den stund FC Midtjylland tog imod bundholdet Skanderborg Håndbold var det slet ikke opsigtsvækkende.

Gæsterne fik ikke et ben til jorden i opgøret, hvor FC Midtjylland hjemme vandt med hele 34-20 efter pauseføring på 18-9.

Skanderborg var med i kampens første minutter og fik udlignet til 2-2 efter lidt over fem minutter, men herfra kørte den midtjyske målmaskine i et tempo, som Skanderborg ikke kunne være med i.

Sejren betyder, at FC Midtjylland topper ligaen med 24 point efter 13 kampe foran Viborg HK, der har 21 point for en kamp færre.

Skanderborg ligger sidst med tre point efter en sæson med en enkelt sejr, en uafgjort og 11 tabte kampe.