Dansk VM-profil trækker i land: Var ikke sur på Pytlick

Kvindelandsholdets playmaker Kristina Kristiansen virkede alt andet end tilfreds efter Danmarks nederlag i VM-semifinalen mod Brasilien fredag aften i Serbiens hovedstad Beograd.

- Jeg synes ikke, vi løber ret godt. Vi skifter for meget ud, og jeg føler ind i mellem, at jeg står alene på banen, fordi vi skifter så meget ud, sagde Kristina Kristiansen til DR Sporten.

Kommentaren blev af mange opfattet som et surt opstød rettet mod landstræner Jan Pytlick.

LÆS OGSÅ: Kristina Kristiansen sur: Du skifter for meget ud, Pytlick!

Men da bt.dks udsendte mødte Kristina Kristiansen på lørdagens pressemøde, afviste hun, at udtalelsen var personligt ment.

- Overhovedet ikke. Jeg konstaterede bare fakta og var da ikke sur. Men når man har planer om at ville udfordre brasilianerne på hurtige kontraløb opad banen, så nytter det efter min bedste overbevisning intet, at man bryder angrebsrytmen ved konstant at skifte spillere ind og ud, sagde Kristina Kristiansen, der synes, det er fortjent, at Danmark søndag skal spille om VM-bronze.

- Vi har undervejs i turneringen tabt til Serbien og Brasilien, der mødes i finalen. Som jeg ser det, er vi blandt de tre-fire bedste hold i verden. Men om vi også er det om to år, når der er VM på hjemmebane, tør jeg ikke udtale mig om. Måske ser holdet helt anderledes ud til den tid, sagde Kristina Kristiansen.

Landstræner Jan Pytlick fortalte på pressemødet, at han var orienteret om Kristina Kristiansens kritik.

- Det er okay, at Kristina udtaler sig til pressen, og jeg har ikke talt med hende om det, siger Jan Pytlick.

Læs også: