Manchester United uden Lindegaard kørte Fulham midt over med 4-1 sejr

Manchester United er videre til femte runde i FA Cup'en, og dermed blandt de sidste 16 hold i turneringen efter en legende let 4-1 sejr over Fulham.

Uniteds mexicanske angriber Javier Chicharito Hernandéz nettede to gange i opgøret, som United dominerede hjemme på Old Trafford fra start til slut.

Lidt overraskende havde United-manager Sir Alex Ferguson valgt at bænke Anders Lindegaard, som ellers vogtede målet i sidste runde mod West Ham. Også topscorer Robin van Persie så hele kampen fra bænken for at spare de giftige ben.

Manchester United kom i kontrol med 72 sekunder spillet af kampen, da Fulhams Aaron Hughes satte hænderne på i straffesparksfeltet. Ryan Giggs eksekverede sikkert, og derfra så United sig aldrig tilbage.

Men det var først i begyndelsen af anden halvleg, at kampen reelt blev afgjort, da Wayne Rooney med en fiks sparkefinte og sublim afslutning satte 2-0 målet ind.

Derefter var det nærmest legestue i en periode, hvor Chicharito kunne score to gange på kort tid og vise at han stadig er værd at satse på i United-offensiven.

United slap med en sikker 4-0 føring kløerne i Fulham, der fik pyntet på resultatet med en scoring på dødbold af den tidlige skurk Aaron Hughes.

United-målmand David de Gea havde stort ikke haft noget at se til i hele kampen, men kom ikke helt ud til stolpen ved reduceringen.

Med sejren lever håbet om the Treble stadig for Manchester United, der fører Premier League og møder Real Madrid i Champions Leagues ottendedelsfinaler.