KØB PLUS!

- Kunne have været bedre, Bendtner

Juventus' sportsdirektør Giuseppe Marotta er ikke voldsomt imponeret over Nicklas Bendtners hidtidige præstationer i Torino-klubben.

Nicklas Bendtner kan have spillet sin sidste kamp i Juventus-trøjen. Det står klart, efter at den lyskeskade, som Bendtner pådrog sig i onsdagens pokalkamp mod Cagliari, har udsigt til at holde ham ude i op til tre måneder. Det har tvunget Juventus til at intensivere jagten på en ny angriber, og allerede før Bendtners skade var klubben i dialog med flere emner heriblandt Didier Drogba.

Bendtners skade tvinger dog med garanti Juventus til at forstærke sig med en klasseangriber til januar, og samtidig åbner klubbens sportsdirektør, Giuseppe Marotta, for, at parterne finder en løsning, så den danske landsholdsangriber kan finde en ny klub allerede nu.

- Vi må se, hvad der skal ske. Jeg vil ikke udelukke, at vi snakker sammen om nogle muligheder. Nu må vi først og fremmest se, hvor hård dommen omkring hans skade er, siger Marotta til avisen La Stampa.

Juventus’ sportslige ansvarlige erkender samtidig, at det har været et skuffende efterår for Nicklas Bendtner i Juventus.

- Det kunne godt have udviklet sig bedre. Vi tog en chance med Bendtner, og det er aldrig let at slå til som angriber i den her klub med så stor konkurrence. Det tror jeg, alle ved, forklarer Marotta.

Som BT skrev fredag, havde Juventus-toppen allerede planlagt at tilbyde Nicklas Bendtner-lejren en ophævelse af lejekontrakten, så han kunne skifte til en klub, der kunne lokke med mere spilletid.

Skadens omfang komplicerer den mission en smule, selv om det endnu ikke er bekræftet, at Bendtner reelt er ude i tre måneder. Alligevel er det sikkert, at Juventus vil give Bendtner muligheden for at spare lønkronerne.

Sportsdirektør Giuseppe Marotta kritiseres også i flere italienske medier for overhovedet at have hentet Nicklas Bendtner og så ikke givet ham chancen.

- Bendtner har været forfærdelig i Juventus, men tre kampe fra start er heller ikke nok for en angriber, der kommer fra en tilværelse som reserve i Arsenal. Man skifter altså ikke lige til Juventus og Serie A og slår til med det samme. Man skal have tillid, og det har Bendtner overhovedet ikke fået i Juventus. Jeg tror, det vil være bedst for alle parter, hvis Bendtner finder en anden klub, der vil leje ham i foråret, siger Francesco Pierini, redaktør på avisen Tuttosport.

Bendtners agent Tom Brookes har forsikret overfor sporten.dk, at Nicklas Bendtner, der på Twitter selv har meldt ud, at han er skadet de næste tre måneder, ikke skal nogen steder. Agenten fastslår, at Bendtner får både sympati og opbakning fra Juventus' side.