KØB PLUS!

Hjulmand tror stadig på CL-avancement

FC Nordsjælland er halvvejs gennem gruppespillet i Champions League, og selvom modstanderne er fra Europas elite, er et videre avancement ikke helt umuligt, mener Kasper Hjulmand.

Eventyret kan være færdig den 5. december, når FC Nordsjælland gæster Chelsea på Stamford Bridge i London. Men det kan så sandelig også blive en anledning til at lade champagnen poppe, hvis resultaterne flasker sig.

Status på FC Nordsjællands første tre kampe i gruppe E lyder på, at klubben kun er tre point fra en billet til ottendedelsfinalerne i Champions League og samtidig kun to point fra en billet til Europa Leagues sekstendedelsfinaler.

- Hvert point, vi kan få, er en kraftanstrengelse og en sensation. Vores chancer er ikke store. Men vi tror på det. Vi tror på, at vi kan gøre det, og vi vil hvert fald forfølge det, siger Kasper Hjulmand.

Eneste point kom i hus 'hjemme' i Parken mod Juventus, mens man gjorde en god figur mod Chelsea trods et nederlag. Eneste udebanekamp hidtil har været mod gruppens førerhold, Shakhtar, og ukrainernes føring i puljen kommer ikke som en overraskelse for Kasper Hjulmand.

- Jeg har hele tiden sagt, at Shakhtar er det bedste hold. De er outstanding i den måde, de spiller på, og de er helt fantastiske. Men det er tre meget lige hold, vi har mødt, og vi er stadig underdogs, siger Kasper Hjulmand.

Benene er plantet solidt på jorden i Farum, hvor man udmærket godt er klar over, at der skal arbejdes hårdt og samtidig tilsættes lidt held, hvis man skal spille europæisk til foråret.

- Men perspektiverne i gruppen er den næste kamp. Måske endda kun den næste halvleg, så vi bidder den sådan lidt op og tager en kamp ad gangen, siger Kasper Hjulmand.

I de resterende tre kampe skal FC Nordsjælland på to svære udebanebesøg mod henholdsvis Juventus og Chelsea, mens Shakhtar møder FCN i Parken.

Stillingen kan ses her.

Læs også: