Christian Eriksen bragte Tottenham på sejrskurs på en frisparks-perle. Alligevel klarede holdet kun uafgjort mod undertippede West Bromwich hjemme på White Hart Lane.

Så lykkedes det endelig Christian Eriksen at score sit første mål i Premier League. Men desværre for den danske landsholdsspiller var det ikke nok, da han og holdkammeraterne hos engelske Tottenham spillede 1-1 mod West Bromwich torsdag eftermiddag.

Dermed kunne holdet ikke følge op på sidste spillerundes sejr mod Southampton, hvor holdets nye manager Tim Sherwood ellers havde håbet, at sejren kunne være vendepunktet og starten på en sejrsstime for London-holdet.

Ansættelsen af Tim Sherwood har dog umiddelbart vist sig at være et vendepunkt for Christian Eriksen.

Således fejrede han sin anden startplads under sin nye manager på fineste vis. Det skete, da danskeren efter 36 minutters spil kringlede et frispark distancen i kassen. Her tog Eriksens afslutning undersiden af overliggeren og i mål.

Men troede Tottenham-tilhængerne, at julen var reddet, tog de fejl. Allerede to minutter senere ødelagde West Bromwich's Jonas Olsson nemlig festen, da han satte foden på en løs bold midt i hjemmeholdets målfelt og reducerede til 1-1.

Christian Eriksen var igen foretrukket på Tottenhams centrale midtbane i Tim Sherwoods 4-4-2-system, hvor han dannede duo med tyske Lewis Holtby. Herfra havde danskeren en mere tilbagetrukket rolle, end han ellers har været vant til I Ajax og på det danske landshold.

Christian Eriksen var dog kampen igennem blandt de bedste på Tottenhams mandskab, men præstationen blegnede en smule i publikums skuffelse over hjemmeholdets manglende evne til at besejre West Bromwich fra den tungere ende af ligaen.