Nicklas Bendtner blev skiftet ind i pausen, men kunne ikke forhindre Juventus i at tabe den første ligakamp siden maj 2011.

Nicklas Bendtner får masser af spilletid i Juventus for tiden. Efter at have fået 90 minutter i de seneste to Juventus-kampe i Serie A blev det lørdag til en halvleg i Juve-trøjen i topbraget mod Inter.

Men heller ikke denne gang fik Nicklas Bendtner bolden i nettet. Tværtimod blev det til en skuffende dansk indsats i 1-3-nederlaget hjemme til ligaens nummer to, Inter. Det var Juventus' første nederlag i Serie A siden 15. maj 2011, hvor de italienske mestre tabte til Parma.

Nicklas Bendtner blev skiftet ind til starten af anden halvleg, hvor han afløste en skadet Mirko Vucinic. På det tidspunkt førte Juventus 1-0 på en scoring, der aldrig skulle være godkendt. Allerede i kampens første minut blev Asamoah sendt i dybden i en klar offside-position. Men da flaget fra linjevogteren af uforklarlige grunde blev nede, kunne ghaneseren uhindret spille Vidal fri til scoring.

Det rystede naturligt nok udeholdet, der dog kom særdeles stærkt tilbage efter pausen. Først udlignede Diego Milito på et straffespark, inden argentineren med et kvarter tilbage af kampen bragte udeholdet på sejrskurs. Og i kampens sidste minut blev Inter-triumfen en realitet, da Rodrigo Palacius udnyttede Nagatomos fine forarbejde.

Dermed ødelagde Inter Juventus' imponerende stime med 49 kampe i træk uden nederlag i Serie A. For Inter var det den niende sejr i træk, hvilket betyder, at der er tæt kamp i toppen af Serie A. Her har Inter nu kun et enkelt point op til Nicklas Bendtners Juventus.