Tirsdag morgen var Fyns Politi til stede ved Ejby Møllevej og Nyborgvej, hvor bandegrupperingen Black Army har sit klubhus.

Det oplyste Fyns Politi til BT.

»Klokken 5.03 får vi en anmeldelse får vi en anmeldelse om, at der er blevet affyret skud. Lige nu er vi ved at undersøge området, men vi kan ikke bekræfte, at der er blevet skudt,« lyder det fra vagtchef hos Fyns Politi, Kenneth Taanquist.

Ifølge Fyens.dk var politiet stadig i færd med at undersøge området omkring Black Armys klubhus klokken 8.30, men man forventede ifølge avisen at være færdige med undersøgelserne inden for kort tid.

Opdateret klokken 9.40.

Fyns Politi oplyser i en pressemeddelelse, at de nu har afsluttet de tekniske undersøgelser ved Black Armys klubhus på Nyborgvej i Odense. De kan fortsat hverken be- eller afkræfte, om der faktisk er blevet skudt på stedet. Der er ingen meldinger om tilskadekomne.

»Vi har fundet nogle spor, der indikerer, at der muligvis er blevet skudt. De skal nu undersøges nærmere af kriminalteknikerne, inden vi kan fastslå, om der blev afgivet skud eller ej,« siger vicepolitiinspektør Jens Langdal fra Fyns Politi.

Det er mindre end en måned siden, at Fyns Politi mødte kampklædt op med maskinpistoler ved Black Armys klubhus. Årsagen var da, at et medlem af Hells Angels var blevet ramt af skud i nærheden af klubhuset.

Politi kunne dog ikke bekræfte, at der var tale om et bandeopgør.

Opdateres...