FC Københavns jagt på en højre back har været kendt, siden Lars Jacobsen i vinter meddelte, at han ville skifte til Nürnberg. Som bekendt er det ikke lykkedes at finde en egnet erstatning, men københavnernes søgning efter den rette afløser viser sig nu at have fået nærmest groteske konsekvenser.

Når FC København i morgen møder Beitar Jerusalem i anden runde af Champions League-kvalifikationen, kommer danskerne nemlig til at stå over for en af de spillere, de havde udset sig som ny mand på højre back. Den chilenske landsholdsspiller Cristian Álvarez valgte nemlig i sommerpausen at skifte til netop Beitar Jerusalem, selvom han havde et tilbud fra FC København. Det fortæller spilleren selv til nrg.co.il.

Men som om det ikke var nok, at Cristian Álvarez fravalgte FC København til fordel for den kommende Champions League-modstander, har løvernes insisteren på at få fat i ham fået helt uventede konsekvenser. I forbindelse med københavnernes forsøg på at overtale chileneren til at komme til Danmark, blev han nemlig begavet med en præsentations-dvd om FC København - en dvd, der altså ikke imponerede ham - men som hans nuværende klub nu har brugt i forbindelse med forberedelserne til kampen i Parken tirsdag aften.