Den 32-årige millardær-arving Maria Høili trækker overskrifter, efter at hun på sin egen blog skriver om sine kvaler med at vokse op som rig.

TV2 Norge delte torsdag et blogindlæg af Maria Høili på dets hjemmeside, hvor hun fortæller om sin egen kamp for at blive accepteret for den, hun er.

afgagagag

»Jeg tiltrækker mennesker, men jeg har hele tiden følt, at det bare er fordi, jeg er rig. Hvorfor skal jeg bevise mig 10 gange mere end almindelige mennesker? Fortjener jeg ikke at lykkes, fordi jeg er rig? Hvorfor kan de ikke bare se mig, som den person, jeg er,« skriver Maria Høili i blogindlægget.

»Penge er kun penge, og jeg er bare mig. Set bort fra pengene er jeg i bund og grund som dig og jer. En del af en helhed, som ønsker en plads i systemet,« skriver hun.

Maria Høili er mor til tre og er datter af millardæren Terje Høili, der grundlagde den norske supermarkedskæde Europris. På det sociale medie Instagram kan man læse, at hun er grundlægger af juiceproducenten Pretty Smooth og arbejder som NLP-coach.

Derudover har Maria Høili også skrevet flere indlæg omkring børns vilkår og laver således også velgørenhedsarbejde for fattige, norske børn.

Hendes egen barndom er også et emne i det omdiskuterede blogindlæg. Her fortæller hun om sin opvækst, hvor penge ikke var et problem, men livet med penge til gengæld var.

Hallundbæk børn og far

»Min barndom og vit voksne liv har været præget af mobning, jeg har fået at vide, jeg ikke fortjener noget, jeg har været en trussel for normalen, et irriterende fremmedlegeme på denne jord,« skriver Maria Høili blandt andet, inden hun slutter sit indlæg med et ønske om, at hun kan blive accepteret for den, hun er.

»Jeg ønsker lykke og vækst for andre mennesker. Jeg tager mig af dem, der er svagere end mig selv. Det er min rolle. Døm mig ikke for pengene, lad mig bevise, at jeg fortjener dette sted.«

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.