Otte børn i alderen 18 måneder til 15 år er blevet fundet knivdræbt i et hjem i den australske by Cairns.

Det oplyser Queensland politi på en pressekonference.

Ud over de otte børn er også en 34-årig kvinde fundet voldsomt såret af knivstik. Hun er nu indlagt på et nærliggende hospital, og hendes tilstand er stabil. Politiet har bekræftet, at kvinden er mor til syv af børnene.

»Politiet er i gang med at undersøge gerningsstedet her til morgen,« lød det fra politiets talsmand fredag morgen australsk tid. Talsmanden oplyste videre, at andre folk i området ikke behøver bekymre sig.

Se politiets talsmand udtale sig her:

Ifølge flere medier var det børnenes storebror, en 20-årig mand, der slog alarm til politiet, da han kom hjem til familien. Politiet har dog endnu ikke bekræftet dette.

En ukendt kvinde modtager trøst af politiet efter et uhyggeligt ottedobbelt knivdrab i forstaden Manoora i Cairns, Australien.
En ukendt kvinde modtager trøst af politiet efter et uhyggeligt ottedobbelt knivdrab i forstaden Manoora i Cairns, Australien. Foto: ISAAC EGAN/AFP
Vis mere

Nyhedsbureauet Australian Associated Press har talt med en kvinde, Lisa Thaiday, der angiveligt skulle være kusine til den 34-årige kvinde.

»Jeg kan bare ikke tro det. Vi har lige fundet ud af med de stakkels børn,« siger hun.

Ifølge Sky News boede den 34-årige kvinde med en mand, som altså er stedfar til børnene. Det er endnu uvist, hvor han befinder sig.

Ifølge et par, der boede lige i nærheden, var det ikke unormalt at høre skænderier og ballade fra hjemmet midt om natten, skriver flere medier.

Hændelsen sker kun få dage efter, at Australien oplevede en gidseltagning i Sydney, hvor to mennesker foruden gerningsmanden blev dræbt.

Folk i området er allerede begyndt at lægge blomster i området.

Otte børn er fundet dræbt i et hjem i Cairns i Australien.
Otte børn er fundet dræbt i et hjem i Cairns i Australien. Foto: CLEO FRASER
Vis mere