Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Opdatering. Ifølge TMZ skal Tom Petty - i modsætning til hvad der tidligere stod i denne artikel - fortsat være i live. Det har de fået bekræftet fra Los Angeles Politi, der tidligere havde bekræftet over for CBS News, at sangeren var død. Tom Petty formodes dog ikke at leve meget længere, skriver TMZ.

Flere amerikanske medier skrev mandag aften, dansk tid, at den amerikanske musiker Tom Petty var død, efter han blev hastet på hospitalet søndag.

Tv-stationen CBS News skrev, at de havde fået bekræftet af politiet i Los Angeles, at Tom Petty var død i en alder af 66 år. Men siden er politiet i Los Angeles gået på Twitter og skrevet, at information om sangerens død ved en fejl var blevet videregivet til flere medier.

Det amerikanske sladdermedie TMZ var de første til at skrive, at Tom Petty blev fundet med hjertestop og hastet på hospitalet søndag. Mediet skriver yderligere, at Petty ikke trak vejret, da han blev fundet. Mediet har i en efterfølgende opdatering skrevet, at Tom Petty ikke er død, men at han ikke forventes at leve længe.

Tom Petty, der er 66 år, blev indlagt på hospitalet og lagt i respirator. Efterfølgende, skriver flere medier, blev det besluttet at tage ham ud af respiratoren, da han ikke viste tegn på hjerneaktivitet.

Tom Petty blev fundet i sit hjem i Malibu i Californien.

Petty blev født i Florida. Hans fulde navn er Tom Earl Petty og er af mange kendt for at være forsangeren i Tom Petty and the Heartbreakers.

Pettys formentlig største hit er nok 'Free Fallin', men han har også populære numre som 'I Won't Back Down', 'Learning to Fly' og 'American Girl' med Heartbreakers.

Desuden var han også en del af den musikalske supergruppe Traveling Wilburys med legender som Bob Dylan, Roy Orbison, Jeff Lynne og George Harrison.

Han er desuden medlem af Rock and Roll Hall of Fame og har vundet tre amerikanske Grammy-priser gennem årene.

Tom Petty under en optræden i Super Bowl i 2008.
Tom Petty under en optræden i Super Bowl i 2008. Foto: TIMOTHY A. CLARY
Vis mere

Andre læser også