Madentreprenøren Claus Meyer høster stor ros for sin nye hotdog satsning i New York. Stedet hedder Danish Dogs og serverer gourmet-hotdogs, som en amerikanske madanmelder fra New York Post nu kalder byens bedste hotdog.

I New York Post skriver den amerinske madanmelder Steve Cuozzo, at Claus Meyers sexede frankfurtere hos Danish Dogs vælter den regerende mester af pinden og sætter sig på tronen som New Yorks bedste hotdog-oplevelse under parolen 'NYCs best hot dog'.

»Det er danske hotdogs, og som skiltet dikterer, så er det ikke meningen, at de skal være som alle andre,« skriver Steve Cuozzo i New York Post.

Danish Dogs ligger på jernbanestationen Grand Central Terminal på Manhattan i New York. Her kan man ifølge Steve Cuozzo sætte tænderne i nogle sexede og slanke frankfurtere i eget brød fra Meyers Bageri i Williamsburg. Alt sammen toppet med et overflødighedshorn af hjemmelavet hotdog-udstyr.

Se et udpluk af de danske hotdogs herunder.

Men det er ikke kun Claus Meyers Danish Dogs, som får rosende ord med på vejen. Indenfor få dage har hans Noma-inspirerede restaurant, Agern, som ligger ved siden af hotdog-boden, også fået kæmpe ros.

Madanmelder Edward Behr fra Financial Times kalder Agern »ekstremt god« i en få dage gammel anmeldelse af restauranten.

Claus Meyer har også satset hele butikken med hans New Yorker-eventyr. På den centrale jernbanestation har han skabt Great Northern Food Hall, hvor man finder et udpluk af Meyers ikoniske nye nordiske mad. Claus Meyer flyttede sammen med sin kone Christina og deres tre piger til New York i 2014 for at se opførslen af den nye kæmpe satsning.