Viborg og Esbjerg gav hinanden en medlevende kamp, da oprykkerne sendte de vestjyske gæster hjem med et nederlag på 1-2.

Allerede efter to minutter kom føringsmålet til Esbjerg, og kun fem minutter senere var det så hjemmeholdets tur til at juble over en scoring, da Jeppe Curth steg til vejrs og udlignede. Herfra fortsatte det i et hæsblæsende tempo, og i anden halvleg afgjorde selvsamme Jeppe Curth, der ikke ligefrem har højden til at være dødsensfarlig på hovedstød, kampen med endnu et mål med panden.

»Ja, jeg er 1.78 cm høj,« grinte Jeppe Curth, da Viasat Sport efter kampen interviewede ham om sin nye spidskompetence.

Viborg-angriberen, 31, fik 75 minutter på banen, inden batterierne var løbet tomme.

»Det var et højt tempo, og en gammel mand som mig gik også død til sidst,« forklarede udskiftede Jeppe Curth og tilføjede:

»Men det var fantastisk og dejligt at vinde på hjemmebane. Det var første sejr i Superligaen, og det var fedt at komme på tavlen. Det var vigtigt. Altså, i hver eneste kamp som oprykker er det sindssygt vigtigt, at vi slås og fighter for det. Jeg ved godt, at vi laver mange småfejl, men meget af det, vi har prøvet, og som ikke lykkedes de andre gange, nemlig at blive farlig i feltet, det lykkes i dag,« lød det fra Jeppe Curth.

Viborg har med sejren fornuftige fire point efter tre kampe, mens Esbjerg efter to nederlag i træk kun har et point tre runder henne i Superliga-sæsonen.