9.947 tilskuere så Randers FC vinde hjemmekampen mod lokalrivalerne fra AGF 2-0.

Emil Riis Jakobsen og indskiftede Al-Hadji Kamara scorede for Randers FC.

Det var første gang siden 5. august at AGF tabte i Superligaen.

Til sammenligning har Randers FC nu vundet fem kampe i træk i dansk fodbolds bedste række.

1. Randers har krammet på AGF
Så gik den ikke længere for AGF. På udebane tabte cheftræner David Nielsens tropper til Randers FC, der må betegnes som den aarhusianske Superliga-klubs skrækmodstander. Således skal man helt tilbage til august 2015 for at finde den seneste AGF-sejr over lokalrivalerne. At Randers vandt 2-0  kunne der intet indvendes imod. Efter en målløs første halvleg satte de tingene på plads efter pausen.

2. Egho var uskarp
Man skulle helt hen til det 30. minut før der opstod en scoringsmulighed. Den kom efter et kontraangreb, hvor Randers-angriberen Emil Riis Jakobsen spillede Marvin Egho fri. Men i stedet for at sparke resolut i retning mod målet med venstrebenet, valgte den 25-årige østriger af uransagelige årsager at foretage en dribletur. Den endte momenter efter, da han stødte ind i tre AGF-spillere. Midt i anden halvleg udgik Marvin Egho med en ankelskade.

AGF-supporterne antændte før Superliga-kampen mod Randers FC en række romerlys.
AGF-supporterne antændte før Superliga-kampen mod Randers FC en række romerlys. Foto: Bo Amstrup

3. Kropsvisitering virkede ikke
Før kampen gjorde kontrollørerne meget ud af at kropsvisitere tilskuerne ved indgangen til Cepheus Park Randers. Men der må være gået et eller andet galt. Da dommer Michael Tykgaard fløjtede kampen i gang tændte AGF-tilskuerne en række indsmuglede romerlys. Det må antages, at der nu er en bøde på vej til Aarhus-klubben for ulovlig brug af såkaldt pyroteknik.