Er du klar til at udskifte klassikeren med en mere rå og cool udgave?

Du tænker måske på punk eller The Matrix, hvis du hører nogen tale om lange læderjakker. Men det er langtfra hele sandheden om trenchcoats i læder.

Tendenser har det som bekendt med at vende tilbage. Det gælder også for 90’erne, der lige nu er tilbage for fuld kraft med crop-tops, tydelige highlights i håret,  jeans med slids og chunky støvler.

Det er derfor heller ikke så mærkeligt at den lange læderjakke, der sammen med filmhittet the Matrix buldrede frem i slutningen af 90’erne, også er tilbage i modebilledet.

Foto: Instagram / @Stylenlooks
Foto: Instagram / @Stylenlooks
Vis mere

Også de kendte er med på at denne jakke er vendt tilbage. De giver samtidig også inspiration til, hvordan du kan bruge jakken. Fuldend fx looket med lange støvler eller brug den med jerseybukser og sneakers.

Men inden du tænker ej, det er alligevel for meget med lang jakke i læder, så tag et kig på, hvordan highstreet mærkerne har formået at kombinere det rå og cool med det elegante og feminine i en lækker blanding af PU læder og klassisk trenchcoat-stil.

 

Vi har udvalgt fem styles fra NA-KD

Trenchcoat i orange fra NA-KD
Fås også i sort. Pris: 639 kr

Lang PU frakke fra Hoss x NA-KD
Pris: 719 kr.

Lang frakke fra Trendyol hos NA-KD
Pris: 509 kr.

Lang PU trenchcoat fra NA-KD x Cloé B
Pris: 719 kr

Frakke med bælte fra NA-KD
Fås i to farver. Pris: 789 kr.

Dette indhold er produceret af Berlingske Media i samarbejde med en annoncør. Berlingske Medias uafhængige redaktioner har intet at gøre med udarbejdelsen af indholdet.