En kvinde på 46 år forvildede sig juleaften ned på Hillerødmotorvejen i den gale retning og kolliderede med en modkørende bil.
En kvinde på 46 år forvildede sig juleaften ned på Hillerødmotorvejen i den gale retning og kolliderede med en modkørende bil. Foto: Fotograf Carsten Belmark, www.fotopressen.dk

Kvinden, som sent juleaften kørte i den gale retning på Hillerødmotorvejen og kolliderede frontalt med en modkørende er blevet sigtet for spirituskørsel. Det oplyser politiet, ifølge tv2.dk

- Den kvindelige bilist, som havde forvildet sig ind på motorvejen i den gale retning, hun er blevet løsladt efter behandling på skadestuen, siger Henrik Andreassen, vagtchef ved Københavns Vestegns Politi til TV 2 News.

- Løsladt med en sigtelse for at overtræde færdselsloven vedrørende spirituskørsel - og så har hun fået en sigtelse for at forvolde fare for andres liv og førlighed.

Ulykke spøgelsesbilist Hillerød motorvejen ved Søborg

Allerede da politiet kom frem til ulykkesstedet kort før klokken 23 juleaften, blev mistanken om, at alkohol var involveret vakt.

Ifølge Henrik Andreasen fortalte kvinden til betjentene, at da hun møder to biler på motorvejen, tror hun, det er dem, som kører i den forkerte retning.

- Vi har en mistanke om, at hun var alkoholpåvirket. Nu afventer vi resultatet af prøven, og så bliver hun bedt om at komme ind til afhøring, når vi efter julen har resultatet, siger Henrik Andreasen.

Med sig i bilen havde kvinden to børn. Den mindste pige har fået et brud på bækkenet, mens det ældste barn er sluppet fra ulykken med knubs.

Den mandlige bilist, som kvinden stødte sammen med, er hårdt medtaget, men han skulle ikke være i livsfare.
SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.