Alt tyder på ny kontrakt med Haas

Kevin Magnussen fokuserer på at fortsætte hos Haas-teamet, og alt tyder nu på, at det kun er detaljer, der skiller danskeren og det amerikanske team fra en ny kontrakt.

»Så vidt jeg kan se, skal der ikke ret meget til, men lige præcis, hvornår det er klart sort på hvidt, kan jeg ikke sige,« sagde Magnussen torsdag.

»Vi er tæt på, og jeg er glad hos Haas. Med mindre jeg har et tilbud fra et topteam, kan jeg ikke se, hvor det ville være bedre at være. Og jeg har ikke et tilbud fra et topteam,« understreger han overfor B.T.

Foto: BORIS HORVAT / POOL
Vis mere

Rygter har ellers antydet, at Magnussen kunne afløse Kimi Räikkönen hos Ferrari,

»Det er ikke noget, jeg fokuserer på. Som mange andre drømmer jeg om at køre for et topteam, men lige nu er fokus på Haas,« understreger han.

Mens kontrakten med Haas ligner en formsag, er der masser af ballade med den kontrakt, Magnussen for mange år siden indgik med sin tidligere manager Dorte Riis Madsen. Parterne mødtes i denne uge i Københavns Byret, men Magnussen vil ikke kommentere sagen.

»Jeg synes ikke, det har været særligt sjovt, så jeg glæder mig til, at jeg ikke længere skal tænke på det. Jeg kan bedre lide at køre race end at være i retten!«, er alt hvad han vil sige.

Men han understreger, at retssagen ikke har påvirket han kørsel.

»Jeg synes, jeg er kommet fint igennem det,« siger han.

I weekenden stiller Magnussen op i Østrigs Grand Prix på Red Bull Ring, der umiddelbart ser ud til passe rigtig godt til Haas´ 2018-model.

»Det er ikke nødvendigvis den bane, der passer allerbedst til os – Silverstone, Spa-Francorchamps, Suzuka og Austin kan også blive den bedste bane for os i år,« siger han.

»Jeg tror ikke, Red Bull Ring passer dårligt til os – men om det er den bedste, har jeg svært ved at vurdere.«