Kevin Magnussen og Romain Grosjean i 2020.

Sådan lyder kørersammensætningen hos Haas for den kommende sæson. Det blev bekræftet torsdag. Forud for det belgiske grandprix blev det allerede meldt ud, at Kevin Magnussen fortsætter i teamet, og torsdag faldt det ligeledes endeligt på plads med Romain Grosjean.

Og det glæder også Kevin Magnussen, at der endelig er styr på den kommende sæson.

»Det er godt at se, at Romain (Grosjean, red.) har fået en kontrakt til næste år.«

»Der har været en masse snak frem og tilbage om, hvem det ville blive. Men jeg har egentlig haft en god fornemmelse af, at Romain havde en god chance for at blive,« fortæller han i et interview, som du kan se i toppen af artiklen.

Der har den seneste tid været spekuleret i, om Romain Grosjean ville blive erstattet af Nico Hülkenberg, der ikke fortsætter hos Renault næste sæson.

Men hos Haas har man altså valgt med at gå med det, man kender, nemlig Romain Grosjean.

»Jeg tror, det er en rigtig god ide at fortsætte med os og den udvikling, al det feedback, der har været, som vi kan bygge videre på,« fortæller Kevin Magnussen.

Valget af Grosjean og Magnussen handler for Haas-bossen, Günther Steiner, blandt andet om at have en solid platform at bygge videre på.

»Med Romain Grosjean og Kevin Magnussen som kørere for holdet i 2020 fortsætter vi med at have kørere, der giver os en solid platform, så vi kan vokse,« siger han til Haas' hjemmeside.

»Deres forståelse af, hvordan vi arbejder som hold, og vores viden om, hvordan de kan levere bag rattet, giver os en værdi og et stærkt fundament til fremtiden, og som kan bygge holdet op,« siger Steiner.

Kørersammensætningen er faldet på plads forud for løbet i Singapore, der køres i weekenden.

Du kan følge weekendens Formel 1-løb her på bt.dk.