Danskeren var en af hovedarkitekterne til Columbus Blue Jackets' 6-4-sejr over New York Islanders.

Columbus. Oliver Bjorkstrand markerede sig som en af de helt store profiler, da hans hold, Columbus Blue Jackets, natten til fredag på hjemmebane slog New York Islanders 6-4 i verdens bedste ishockeyliga, NHL.

Danskeren leverede hele tre point i kampen - alle i form af oplæg til mål. Han blev efter kampen udpeget som en af kampens tre bedste spillere af NHL.

Bjorkstrand leverede sin første assist ved stillingen 1-0 til Columbus. Bjorkstrand erobrede pucken i venstre angrebsside og sendte Alexander Wennberg ned bag New Yorks mål.

Wennberg bugserede derefter pucken ind foran målet, hvor Markus Nutivaara kunne score sit andet sæsonmål.

Columbus Blue Jackets bragte sig også på 3-0 i en første periode, som var domineret fuldstændigt af hjemmeholdet.

New York Islanders havde dog ikke givet op og formåede i anden periode at bringe balance i regnskabet med tre scoringer på ni minutter.

Ved stillingen 3-3 opfangede Bjorkstrand pucken i egen forsvarszone og sendte via banden Com Atkinson afsted i en kontra. Atkinson sendte pucken videre til Seth Jones, der kunne bringe hjemmeholdet på vinderkurs igen.

Tre minutter senere var det igen Bjorkstrand, der efter en hurtig kombination agerede oplægger til Nick Folignos mål til 5-3.

New York Islanders fik reduceret i et powerplay i tredje periode. Udeholdet måtte dog endegyldigt vinke farvel til et point til NHL-kontoen, da Columbus scorede med to sekunder tilbage af kampen.

Også Nikolaj Ehlers kom på pointtavlen i NHL, da han reducerede til 1-4 for Winnipeg Jets, som endte med at tabe 1-5 hjemme til Chicago Blackhawks.