Washington Capitals og Lars Eller topper NHL efter endnu en storsejr på 5-0 natten til onsdag.

Washington D.C.. Danske Lars Eller blev noteret for en scoring, da han sammen med Washington Capitals tromlede over Carolina Hurricanes i NHL natten til onsdag dansk tid.

Washington vandt for anden runde i træk med cifrene 5-0. Sidste gang gik det ud over Los Angeles Kings.

Washington Capitals har flest point af alle hold i NHL's regulære sæson, og holdet var også for stor en mundfuld for Carolina Hurricanes, der efter første periode var bagud 0-2.

Anden periode endte uden mål, og i tredje periode viste Lars Eller og kompagni, hvorfor Washington topper NHL lige nu.

Med tre scoringer på syv minutter udbyggede først Lars Eller og siden Evgeny Kuznetsov og Marcus Johansson føringen for hovedstadsklubben.

Eller opfangede pucken midt på banen. Han tog et par træk ned mod Carolinas mål og satte med et svirp mod nærmeste hjørne Carolina-målmand Eddie Lack til vægs.

Det var Lars Ellers tiende scoring i NHL denne sæson. Han har desuden lavet otte assist.

Et andet sted i NHL tørnede San Jose Sharks med Mikkel Bødker på holdkortet sammen med Buffalo Sabres.

Her blev San Jose blæst af banen i den sidste halvdel af tredje periode, efter at holdet havde været foran 4-1.

I den sidste halvdel af perioden scorede Buffalo tre gange, og i overtiden var hjemmeholdet derfor så flyvende, at Evander Kane fik scoret til 5-4 og afsluttet kampen.

Et stort comeback fra Buffalo og en stor nedtur for San Jose.

Mikkel Bødker blev undervejs i kampen noteret for en assist. Det er danskerens oplæg nummer 13 i denne sæson.