B.T.s astrolog Bernice Bede Osol, 26. november 2007.

Du har næse for at fi nde gode tilbud. Stol på denne evne, for den kan sætte dig i stand til at få noget, der ellers var for dyrt.
Der er store chancer for, at du vil møde en, der kommer til at spille en vigtig rolle i dine affærer. Vær åben over for alle.
Det er vigtigt at være selektiv, når du overvejer hvem, du vil fortælle en hemmelighed. Husk det, når du skal fi nde en rådgiver.
Du bliver nødt til at ændre planer på grund af uforudsete omstændigheder. Gør det straks, for det vil bringe dine håb i fokus.
Benyt dig af en enestående kickstart - det er en mulighed, der kan give fremdrift, når du går i gang med en sag, du fi nder vigtig.
Ignorer ikke dine førstehåndsindtryk, når du møder nye mennesker. De er rigtigere end det du med din fornuft ville komme frem til.
Lad din adfærd fortælle dine kolleger, hvad du synes i en bestemt forretningsmæssig sag. De vil umiddelbart forstå, hvad du mener.
Det er til din fordel ikke at favorisere nogen, skønt den ene står dig nærmere end den anden. Det vil afføde en positiv reaktion.
Du er ikke fastlåst i bestemte metoder, og begivenhederne vil vise, hvor fleksibel du er. Du tilpasser dig på uforlignelig vis.
Du vil ikke kunne gå i al ubemærkethed, uanset om det er på arbejde eller privat. Du får det sjovest ved bare at være dig selv.
Du vil opnå mange materielle goder sammen med dine nærmeste venner. De vil åbne nogle vigtige døre for dig, som du ikkeselv kan
Får du tilbudt en lederrolle, så sig ja, skønt du er lidt genert. Alt vil gå godt under din ledelse, men ville rode under andres.