Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Det kan ikke blive meget bedre for Louise Burgaard nu.

Efter en kæmpe sæson med franske Metz har hun lagt harpiks og håndbold lidt væk og fejret sin storsejr uden for banen.

Hun er nemlig blevet gift med Andreas Vinter, som tog fusen på hende og friede sidste sommer.

På de sociale medier fremgår det, at Burgaard og manden lørdag blev smedet sammen i Sankt Lukas Kirken i Aarhus, hvorefter de kørte derfra i en bryllupspyntet Opel Corsa. Selvom man er en kæmpe stjerne på håndboldbanen, kan man jo stadig holde benene på jorden.

Det ser ikke ud til, at den senere fest stoppede tidligt, så det er nok et lykkeligt og lidt træt par, der på et tidspunkt vågner søndag.

Burgaard har også al mulig grund til at være glad efter sin flotte sæson i Frankrig.

Med Metz vandt hun det franske mesterskab for første gang i siden 2019, og holdet nåede også til den helt sjove del af Champions League.

De tabte godt nok i semifinalen til de senere mestre fra Vipers Kristiansand, men i kampen om bronzen slog Burgaard og co. danske Esbjerg med 32-26. Med al klubsuccesen er hun også blevet nomineret til Årets spiller hos det dygtige mandskab - afstemningen om dette slutter denne søndag.

Hun er heller ikke alene om at fejre triumferne i Metz, for den danske bagspiller har haft glæde af at have sin nuværende mand med på eventyret i Frankrig.

»Andreas har været den bedste nogensinde. Han har virkelig været sindssyg god og enormt støttende. Jeg er selvfølgelig også enormt opmærksom på, at han trives, og at det hele ikke skal dreje sig om min håndbold, men han har også en enorm interesse i det og synes, det er mega fedt. Det opildner også bare mig til at gøre ham stolt og mig selv stolt. Han er lige så stor del af de sejre, jeg får, fordi han har været med til at berige mit liv så meget,« har hun fortalt B.T. sidste vinter.

Læs mere om deres liv her

Andre læser også