Foto: Henning Bagger

Erik Hamrén har meget til overs for sin tidligere assistenttræner, Allan Kuhn, der fredag blev præsenteret som ny cheftræner i den svenske storklub Malmø FF. 

Ansættelsen af den nu tidligere assistenttræner i AaB tog fusen på alle i både Sverige og Danmark. Men ikke på Erik Hamrén. Den svenske landstræner, der i 2008 førte netop AaB til det danske mesterskab, spillede nemlig en aktiv rolle i at få Allan Kuhn til Malmø.

MALMÖ FF KUHNdghsdghsdfgh

Hamréns ord vejede således tungt, da de detroniserede svenske mestre skulle bestemme sig for, hvem der skulle afløse Åge Hareide, der har forladt cheftrænerposten på den anden side af Øresundsbroen til fordel for det danske landstrænerjob. Og det er der god grund til. For ordene blev afleveret med pondus. Hamrén kalder således ansættelsen af Kuhn som assistent for et af de bedste valg, han har truffet i sin tid som træner.

MALMÖ FF KUHNasfgasdfgadf

»Det var en af mine bedste beslutninger som leder. Det blev rigtig, rigtig godt. Han har kundskab om fodbold og er et godt menneske. Og så er han naturligvis dansk. Jeg ville have en dansk leder, som kunne være lidt tættere på spillerne. Han var rigtig, rigtig god. Dygtig,« siger Hamrén ifølge Aftonbladet.

Det er derfor knap så overraskende, at Hamrén tror, Malmø FF har truffet en god beslutning ved at ansætte Allan Kuhn som cheftræner.

MALMÖ FF KUHNzsdhsdhzsdgh

»Jeg er overbevist om, at MFF har gjort deres research godt. De får den træner, de vil have«, lyder det fra den svenske landstræner.

lhlhd

Allan Kuhn kom til AaB i 2004 og returnerede til den nordjyske klub i 2011. I den mellemliggende periode var han cheftræner i FC Midtjylland og assistent i Randers FC. Men nu er han cheftræner igen. Kuhn starter i sit nye job som cheftræner i Malmø FF på fredag. 

.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.