Manchester City vinder og vinder og vinder.

Lørdag var der således endnu en pokal, som kunne løftes, da de slog byrivalerne fra Manchester United i FA Cup-finalen.

Men selvom Manchester Citys spillere efterhånden er velbevandrede i fejringer, så kan det godt tænkes, at den her skriver sig ind som en af de mere mindeværdige. Det sørgede et helt særligt møde på landingsbanen i Manchesters lufthavn for.

Her rendte de nemlig ind i ingen ringere end Elton John, og det er, som videoer på Manchester Citys sociale medier afslører, noget, som vakte stor begejstring hos spillerne. Det kan her ses, hvordan Elton John gav krammere til spillerne og ønskede dem tillykke. Den engelske landsholdsspiller Phil Foden blev også lige nødt til at få en selfie med den legendariske rockstjerne. 

Fællessang blev det også til, da Manchester City-staben kastede sig ud i en udgave af 'Your Song'.

Manchester City er ikke færdige med at kæmpe om pokaler i den her sæson. De har chancen for at vinde den såkaldte treble, når de står over for Inter i Champions League-finalen. Noget, som Elton John også adresserede, da han kortvarigt tog ordet.

»En mere næste uge,« sagde han, hvilket kastede klapsalver af sig.

Elton John havde optrådt i Manchester tidligere på aftenen, og selvom han er livslang fan af en anden engelsk klub, Watford, havde han altså ingen kvaler ved at ønske de nyslåede pokalmestre tillykke med sejren.