Anthony Martial har tilsyneladende også scoret uden for banen. Problemet er bare, at han allerede er gift.
Anthony Martial har tilsyneladende også scoret uden for banen. Problemet er bare, at han allerede er gift. Foto: PETER POWELL

Fire Manchester United-spillere var i hed kontakt med en britisk X Factor-deltager på de sociale medier, inden hun endte med at at gå i seng med en femte. Sådan lyder den saftige historie i The Sun, hvor Emily Wademan, model og X Factor-deltager fortæller sin version af begivenhederne.

Den 24-årige Wademan har tidligere fortalt om, hvordan hun var endt i sengen med Anthony Martial på et hotel i Paris efter en romantisk weekend. Der er bare lige det problem, at den 20-årige United-angriber er gift med sin ungdomskæreste, som han har en fem måneder gammel datter sammen med.

SOCCER-ENGLAND-MUN-LIV/daleydaley

»Han sagde, at han normalt ikke drak, men jeg overtalte ham til at få et par drinks. Vi tog et billede af os sammen på restauranten. Tilbage på hotellet begyndte vi at kysse på sengen, og jeg fortalte ham, at jeg ikke var sådan en slags pige. Han var en meget passioneret elsker, og han gav mig komplimenter for mine læber og min krop,« sagde Wademan i sidste uge til The Sun.

Nu fortæller Wademan, at hun havde kontakt med fire forskellige United-spillere, inden hun endte sammen med Martial i Paris.

SOCCER-ENGLAND-LIV-ARS/

»Det var for sjov - du ved, hvordan fodboldspillere er. Anthony anede ikke, at hans holdkammerater havde været i kontakt med mig. Jeg tror ikke, at han ville have været begejstret,« fortæller Wademan, som via sociale medier havde skrevet sammen med både Jesse Lingard, Adnan Januzaj, Nick Powell og Guillermo Varela, inden hun besluttede sig for at tage til Paris sammen med Martial.

Emily Wademan, som optrådte tre gange foran de britiske X Factor-dommere, afslører, at Nick Powell var den mest ihærdige.

Her ses den unge dame, det hele drejer sig om.

»Han sørgede at få sendt Victoria's Secret-undertøj til mig. Jeg kontaktede Adnan, og fik bare en smiley tilbage. Men nu er jeg færdig med fodboldspillere,« fortæller modellen og sangeren til the Sun.

En talsmand for Adnan Januzaj har overfor avisen afvist, at den unge belgier skulle have svaret Emily Wademan. Manchester United har ikke ønsket at udtale sig om sagen.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.