Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Lorenzo Serra Ferrer mener, Laudrup modarbejdede klubben gennem hele sin ansættelse i Mallorca.

Uforskammet og illoyal. Michael Laudrups fratrædelse i Mallorca var knap nok faldet på plads, før Mallorcas magtfulde sportsdirektør Lorenzo Serra Ferrer tog bladet fra munden og sagde sin utvetydige mening om ham.

- For Mallorcas bedste bliver du nødt til at leve med situationen og tie stille, siger Lorenzo Serra Ferrer i sit første interview siden Laudrups fratrædelse til den lokale tv-station IB3.

Så bliver stikpillen til Laudrup vist ikke tydeligere.Laudrup og Serra Ferrer havde været på kant med hinanden i over et halvt år, men striden brød først for alvor ud i lys lue, da Laudrup på et pressemøde 2. september rasede over Serra Ferrers manglende planlægning af spillerindkøbene.

Nu får han svar på tiltale af Serra Ferrer, der fremstiller Laudrups forventninger som urealistiske og i modstrid med RCD Mallorcas interesser.

- Du vil måske gerne gøre nogle ting, men kan ikke. Du bliver nødt til at være varsom.Vi er i en vanskelig situation, men det ser ikke ud som om, at han ville forstå det, siger Lorenzo Serra Ferrer.

Også Michael Laudrup og Erik Larsens åbenmundede kritik er faldet Mallorcas øverste chef for brystet. Serra Ferrer betegner sine to tidligere medarbejdere som uforskammede, med sig selv som deres diametrale modsætning.

- Alle skal stå til ansvar for det, de siger. Man kan altid finde en måde at sige tingene på, så det hjælper klubben. Det virker det som om, der ikke blev taget højde for. Jeg har hverken kommenteret på kritikken, fornærmelserne eller provokationerne, men har hele tiden tænkt på det vigtigste, som er klubbens overlevelse, siger Lorenzo Serra Ferrer, som først nu selv lægger navn til sin kritik af danskerne.

I månedsvis har han via udvalgte journalister ført sin smædekampagne mod Laudrup. Især El Mundo-redaktøren Tomeu Maura har været i frontlinjen. Laudrup både er blevet kaldt 'usympatisk og pengegrisk' og ' den dårligste træner i Mallorca nogensinde' i avisens spalter og Mauras blog på internettet.

Trods sine mange angreb på Laudrup siger sejrherren i borgerkrigen i RCD Mallorca nu, at han begræder Laudrups beslutning om at fratræde.

- Det, der er sket, hverken ønskede eller forventede jeg, men af og til udvikler begivenhederne sig på en måde, du ikke forventer. Det bliver vi nødt til at acceptere, siger Serra Ferrer - mens krokodilletårerne presser sig på bag øjenlågene.