Lyt til artiklen

Hvad siger du til Zlatan Ibrahimovic som filmstjerne?

Den svenske AC Milan-angriber er i hvert fald meget snart aktuel i en ny storfilm.

Det afslører de første billeder af den kommende franske Asterix-spillefilm, 'Asterix and Obelix: The Middle Kingdom', hvor Ibrahimovic er på rollelisten. Du kan se traileren til filmen øverst i artiklen.

Og hvad er mere passende end en rolle som en romersk kriger til den svenske verdensstjerne? Ikke ret meget andet, ser det ud til.

40-årige Zlatan Ibrahimovic.
40-årige Zlatan Ibrahimovic. Foto: ISABELLA BONOTTO
Vis mere

For undervejs i den nyeste trailer, som Zlatan Ibrahimovic har delt på Twitter, popper svenskeren nemlig pludselig frem på skærmen, som om han aldrig havde lavet andet hele livet.

Guillaume Canet, der har hovedrollen samt instruerer filmen, har tidligere fortalt, hvordan Zlatan Ibrahimovic fik rollen.

»Vi ledte efter én med personlighed og arrogance. Det lykkedes mig at komme i kontakt med ham, og han var klar på ideen. Derudover dyrker han jo taekwondo,« har Guillaume Canet tidligere udtalt ifølge Expressen.

Zlatan Ibrahimovic er dog ikke den første sportsstjerne, der optræder i Asterix-filmserien.

Tidligere har store navne som fodboldikonet Zinedine Zidane, basketball-legenden Tony Parker og Formel 1-superstjernen Michael Schumacher stået på rollelisterne.

'Asterix and Obelix: The Middle Kingdom' har premiere i 2023.