'Vi har gjort det igen!'

Sådan runger det sandsynligvis i bestyrelseslokalet i FC Midtjylland, efter at klubbens chilenske sommersatsning – den chilenske teenager Dario Osorio – er i gang med at folde sit voldsomme talent ud i Superligaen.

For det kan let ende med at blive endnu et kæmpesalg, der kan få den midtjyske pengekasse til at bugne.

I B.T.-podcasten Transfervinduet zoomer panelet ind på den 19-årige sydamerikaner – og her tales der også om den eventuelle pris, som Superliga-klubben kan indkassere ved et salg.

Ifølge panelets velinformerede kilder vil FC Midtjylland først begynde at lytte, hvis buddet som minimum lyder på 150 millioner kroner.

Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix
Vis mere

Og i det midtjyske er der en forventning om, at prisen kan komme op og flirte med en Superliga-transferrekord. Den indehaves lige nu af FC Nordsjælland, der i sommer solgte Ernest Nuameh for 187 millioner kroner til Lyon – et beløb, der med indløste klausuler kan overstige 200 millioner kroner.

I weekendens hjemmekamp mod FC København, hvor Dario Osorio scorede et drømmemål, sad klubber som Chelsea, Ajax og West Ham på tribunen i Herning.

Det er – ifølge panelet – slet ikke FC Midtjyllands plan at sælge Osorio til sommer. Medmindre altså, at buddet bliver så stort, at det vil uforsvarligt ikke at lytte.

FC Midtjylland købte i sommer den unge chilener for 37 millioner kroner – inden da havde han afvist AC Milan og RB Leipzig.

Lyt til hele episoden af Transfervinduet herunder: